Certificering

Leer een nieuwe, datagedreven en op onderzoek gebaseerde organisatieontwikkelingsmethode.

Certificering in de struqtures methode.

Of u nu werkt als manager of verantwoordelijke voor de organisatieontwikkeling in een grote organisatie of als vertrouwd adviseur of facilitator in een kleinere organisatie, onze waardevolle struqtures® certificering zal u een geheel nieuwe methode aanleren. Een methode die gebaseerd is op een unieke en diepgaande, datagedreven meting van de belangrijkste drivers voor engagement en prestaties binnen een organisatie, gekoppeld aan een snelle facilitering van een actiegerichte oplossing.

Aanknooppunten

Het kan zijn dat het uw opgave is om een businessunit of het operations model te verbeteren. Misschien moet er gesleuteld worden aan de productiviteit of aan het engagement van de medewerkers op alle niveaus. Het kan een strategische doelstelling zijn om de organisatie meer agile te maken, klaar om een reeks belangrijke veranderingen te implementeren.

Hoe dan ook, de eerste stap is om gecertificeerd te worden in struqtures® zodat u de gemakkelijkste weg vindt naar nieuwe manieren van aanpak.

“Het certificeringsmateriaal is zeer omvattend. Het toont mij exact hoe ik ongelofelijke dingen kan doen en echte waarde kan creëren voor de organisaties waar ik mee werk. I love it!”

Maria, professioneel facilitator

Waarom?

Een ethische en professionele omgang met de instrumenten is essentieel als u met de struqtures@ methode organisaties wilt verbeteren. Dat is de reden dat we een certificering vereisen, zodat al onze partners begrijpen hoe ze op een gepaste manier de waarde van onze instrumenten en methode kunnen aanwenden.

Hoe?

We dragen hoog in het vaandel om elke cursist van het begin tot het einde een persoonlijke leerervaring te bieden. Dat proberen we te doen door struqtures® geaccrediteerde opleiders, inspirerende trainingsfaciliteiten, kleine groepen en een persoonlijke service te gebruiken. Onze certificeringscursus is in het Nederlands, terwijl het omvangrijke schriftelijke cursusmaterieel in het Engels is.

Nieuwe Skills

Ons certificeringsprogramma gaat u niet enkel helpen om de resultaten van de organisatie en de individuen te verbeteren, het gaat ook uw dagelijks leiderschap en de manier waarop u problemen oplost, uitdagen en veranderen.

Meldt u aan en zie hoe struqtures® u snel toegang geeft tot het verbeteren van organisaties.

Drie dagen – en u bent er klaar voor.

Dag één

Het driedaagse certificeringsprogramma start met het leren over de omvangrijke theorie die achter struqtures® zit. De eerste dag behandelt u het fundament van struqtures®, u leert de basisinterpretatie en hoe u de methode in de praktijk dient te gebruiken.

Dag twee

De tweede dag gaat u leren hoe u geavanceerde, dialogische facilitering van leerzame en betrokken processen kan toepassen op alle niveaus van een organisatie. We trainen hoe u high-impact processen zelf kan faciliteren.

Dag drie

Tussen de tweede en de derde dag kunt u de methode daadwerkelijk toepassen in een organisatie naar keuze. De derde dag gaan we meer in detail met de ervaring die u hebt opgedaan. We zorgen ervoor dat de “missing pieces” bij alle deelnemers op hun plaats vallen.

Interesse?

Contacteer ons voor een virtuele sessie of een telefoongesprek waar u al uw vragen kunt stellen of registreer u voor één van onze certificeringscursussen.

Bent u met meer dan vier geïnteresseerde personen van hetzelfde bedrijf? Misschien is het in dat geval doeltreffender en goedkoper dat wij naar jullie komen. We houden met veel plezier een certificeringscursus “on location” in het Nederlands of in het Engels.

  • All
  • België
  • Nederland
  • Online
Woops! Niks gevonden.
Kunnen wij u ergens mee helpen?

Laat het ons zeker weten!