Organisatie analyse en ontwikkeling

Uw mensen weten wat de problemen binnen de organisatie zijn. Weet u wat zij weten?

Wat is Struqtures?

Struqtures@ is een nieuwe, unieke en Deense organisatieontwikkelingsmethode gebaseerd op uitgebreid academisch en commercieel onderzoek. Vele publieke en private organisaties werden reeds geholpen.

Struqtures® is de link tussen de strategie en de resultaten. Het is een methode, een gereedschapskist en een online platform dat gebruikt wordt door managers, HR-business-partners en consultants. Met struqtures® helpen zij bedrijfseenheden om goede beslissingen te nemen en weten ze hoe ze snel tot actie kunnen overgaan.

Röntgenfoto

Struqtures® kan snel een röntgenfoto maken van een hele organisatie of een deel ervan. Wij focussen op uw kernactiviteiten, op wat het belangrijkste is om de klantfocus, de prestaties en het engagement van de medewerkers te verbeteren. Onze unieke organisatieanalyse is de beste start om de juiste beslissingen en acties te nemen.

Ontdek waar u moet starten voor een maximale impact

Het raamwerk van struqtures® wordt gebruikt om op een zeer gestructureerde en gerichte manier uitspraken te doen over een organisatie of een deel ervan. Het zorgt ervoor dat managers en medewerkers hun energie steken daar waar ze het meest kunnen bijdragen aan het verbeteren van de klantfocus, de prestaties en het engagement van de medewerkers. Het digitale platform is een motor, die door het gebruik van vragenlijsten in duidelijke taal een rijke en holistische screening maakt van wat het belangrijkste is voor een organisatie.

Struqtures® is gebaseerd op onderzoek dat zegt dat de levensvatbaarheid en de winstgevendheid van alle soorten organisaties afhankelijk zijn van het vermogen van de organisatie om interne hindernissen te verwijderen. Die interne hindernissen staan effective operations, gezonde klantrelaties en de veranderingsbereidheid van de organisatie in de weg.

Struqtures® presenteert de managerchecklist voor gezonde organisaties in een 5 * 5 matrix met 25 focusgebieden. Het geeft op een snelle manier een overzicht van de belangrijkste indicatoren waar elke organisatie geregeld aandacht aan moet geven om solide prestaties te behalen. De 25 focusgebieden zijn niet heel de tijd even belangrijk. Ons flexibel en gedetailleerd onderzoek stelt in enkele uren vast, wat vroeger weken of zelfs maanden kon duren, welke focusgebieden op dit moment de belangrijkste zijn voor de onderzochte organisatie.

“Heel de methode is zeer effectief. De survey identificeert de grootste uitdagingen. Met de methode vinden we snel en op een zeer
gestructureerde manier de essentie van de uitdagingen. Het leidt ons tot de kern van de zaak!”

Thomas, consultancy director

Voor topmanagers, managers en consultants

Bent u een topmanager?

Struqtures® is een uniek diagnose-instrument dat niet focust op tevredenheid of engagement van uw medewerkers, maar op de drivers van engagement, prestaties en klantfocus. Dat betekent dat onze organisatieanalyse, waar alle medewerkers aan deelnemen, u snel waardevolle business intelligence geeft op alle niveaus voor wat het belangrijkste is binnen uw organisatie. Een diepgaande analyse die normaal vele maanden met gebruik van zeer vele middelen zou vergen. Meer informatie vindt u hier.

Bent u een manager of een HR partner?

Struqtures® geeft managers en HR partners een diagnose-instrument en facilitator vaardigheden, die eigenaarschap bij de medewerkers stimuleren en blijvende oplossingen leveren voor hardnekkige problemen binnen hun organisatie. Het raamwerk maakt het mogelijk dat uw mensen zich ontwikkelen tot experten in het vinden van een betere manier van werken. Lees meer hier.

Bent u een consultant of een professioneel facilitator?

Struqtures® geeft consultants een flexibel raamwerk dat kan worden aangepast aan bestaande adviesinstrumenten en aan de noden van hun klanten. De veelzijdige tool stelt u in staat om op een effectieve manier met klanten te werken. U zorgt voor empowerment, krachttraining in de organisatie en resultaten, waardoor uw klanten terugkomen voor meer.  Lees meer hier.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Laat het ons zeker weten!