Over ons

SQOD BV is exclusief partner voor struqtures® in België en Nederland. 

Betekenis SQOD.

SQOD roept verschillende associaties op – squat, squad, swot,…
Een squat is misschien wel één van de belangrijkste oefeningen die een mens kan doen. Het lijkt een bil- en beenoefening – u traint ook zeker uw hamstrings, bilspieren, kuiten en bovenbeenspieren – maar eigenlijk is squatten een oefening voor het hele lichaam. Een goede houding is namelijk ook van groot belang en daarmee traint u uw rug- en buikspieren. Daarbij werkt u met een squat niet alleen aan uw kracht, maar kunt u ook flink vet verbranden.

De Vennootschap

De naam SQOD is samengesteld uit SQ en OD. SQ wordt vaak als afkorting voor struqtures@ gebruikt – onze primaire methode. OD staat voor organizational development of organisatieontwikkeling – precies wat we doen. Wij zijn de exclusieve partner van struqtures® in België en Nederland. De methode struqtures® is voor een organisatie wat “squatten” voor ons lichaam is – snel, diepgaand, volledig en met goede resultaten.

De oprichter

SQOD BV werd opgericht door Nico Colijn.

Nico Colijn heeft een Master in de Handels- en financiële wetenschappen en een meer recente bachelor in leiderschap. Sinds 1998 woont hij in Denemarken, waar hij verschillende leidinggevende rollen heeft gehad in middelgrote bedrijven. Hij is nieuwsgierig, analytisch, leergierig en wil organisaties echt helpen. Hij faciliteert zelf struqtures@ in het Nederlands, Engels en Deens en is geaccrediteerd door struqtures® om mensen in de methode te certificeren.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Laat het ons zeker weten!